sozler 

kapat
  1. soylenmiş cümleler topluluğu.
    #315324 (whynot, 04.06.2006 18:22)
  2. üstad bediüzzaman said nursinin büyük eseri...
    #331681 (white pages, 09.06.2006 15:50)
  3. üstad bediüzzaman said nursi'nin dinin farzlarını çok güzel temsillerle gerekliliğini anlattığı eserinin ismidir.
    #331727 (palta, 09.06.2006 16:03)
  4. eserin ing.ismi words'tür.
    bismillah her hayrın başıdır.biz dahi başta ona başlarız.bil ey nefsim...diye başlar.içinde 33 söz bulunur.
    #331742 (prestij muzik ailesi, 09.06.2006 16:06)
  5. "bismillah her hayrin basidir" cümlesiyle başlar. ön yargısız okuyanı alim yapar.
    #719307 (keserim ulan topunuzu, 10.10.2006 14:07)
  6. 33 adetten ibarettir.ilk 9 söz temsili hikayelerden oluşur.10.söz haşir bahsidir ki muazzam derecede öldükten sonra dirilme anlatılır.ehemmiyeti çok büyüktür.ibn-i sina nın bu konuyu akılla çözemediği için imani sarsıntı yaşadığı söylenir.ustad külliyatın tamamı için de bu ifadeyi kullanır.sözler birde risale i nur basan bir yayınevinin adıdır.üstadın talebeleri tarafından kurulmuştur
    #846800 (bilgehan, 11.11.2006 23:19)
  7. sözler, yaratıcılığın ikinci boyutudur. sonra aksiyon gelir.
    #2012942 (eftalia, 26.07.2007 11:35)
  8. insanları etkilemek için kullanılan şey.
    #2012947 (cenevre de ne isim var benim, 26.07.2007 11:37)
  9. çok hoş bir zardanadam şarkısı.sözleri:

Dün seni düşündüm ve bir şiir yazdım, ne şarabım vardı ne de bir sigaram,
    Ben de yazamadığımız öyküleri içtim.
    Dün seni düşündüm ve bir şiir yazdım istanbul

Kalabalıkların içinde seni aradım
    Bambaşka birini buldum sonra o sustu, ben konuştum:
    Bahar yağmurları gibi yağarlar insanların üstüne.
    Kimse ıslanmaz ama, ellerini gökyüzüne açanlar tutamaz onları.

Sözler,süpürgeler bile süpüremez onları,
    Sözler,doldurdular dünleri, yarınları

Sonra sokaklardaydım, her şey bağırıyordu,
    Sessizce aralarından geçtim, gökyüzü kırmızıydı.
    Martı çığlıkları korkutucu geldi sensiz.
    Dün seni düşündüm ve bir şiir yazdım yarınlara.

Kalabalıkların içinde seni aradım,
    Bambaşka birini buldum sonra o sustu, ben konuştum:
    Çarptıkları her şeyden sekerek yerlere düşerler.
    Birikirler, birikirler, birikirler, nadiren kaybolup bir yerlere giderler,

Sözler,süpürgeler bile süpüremez onları.
    Sözler,doldurdular evleri, sokakları.**
    #2013010 (balta, 26.07.2007 11:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sozler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stajyer sirin » temizlikten sonra annenin asabilesmesi » evlilik psikolojisi » traveller » hidden feelings » kaybettigi iddiayi devamli buyuten veletler » turkeyforum com » 23 temmuz 2008 istanbul yagmuru » uludag sozluk » entry baslik uyumsuzlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci