sozel mufredatinin sayisal mantigiyla hazirlanmasi 

kapat
  1. sözel derslerin de sayısal dersler gibi anlaşıldığını sanan salak milli eğitim ve yök müfredatörlerinin*** düştüğü hatadır.

örnek: matematikte öğrenilen birçok konu aynı soruya farklı bakış açıları katmaya yarar. bu sebeble bir soruyu çözmek için sınırsız yönteminiz olur. lakin ortaçağ tarihini bilmek avrupada ki 100yıl savaşlarını açıklamamızı sağlamaz.

edit:demek ki tarih öğrenmek için daha güzel bir yol bulmak gerekiyormuş
    #1767629 (sadis filozof, 14.06.2007 14:40 ~ 14:42)

© 2008 - uludağ sözlük

sozel mufredatinin sayisal mantigiyla hazirlanmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozel mufredatinin sayisal mantigiyla hazirlanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozel mufredatinin sayisal mantigiyla hazirlanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mafiaturk » kaiser chiefs » dolunayda kurtadama donusmek » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » kellogs special k » 1931 matbuat kanunu » turk kizlari » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » baslik ve nick uyumu » isvicre a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci