soze ne hacet 

kapat
  1. aysegul aldinc'in '95 tarihli albümü ve albüme ismini veren şarkısı.

SÖZE NE HACET

Yapımcı Firma: TEMPA-FONEKS

Yıl: 1995

Şarkılar

alimallah
    durumumu anla
    beni hatirla
    deli dolu
    anladim ben seni
    haydi rastgele gonlum
    veda
    bekletme
    affetme beni
    Söze Ne Hacet
    #1264384 (leggare, 06.02.2007 02:57)
  2. soze gerek olmadıgını anlatan cumle. peki ne yapcaz sorusu sormamıza sebeb alternatifler uretmemize neden olan cumle.
    #1264389 (boyle biri yok, 06.02.2007 03:00)
  3. http://www.ripmarket.com/covers/5ca6836f.jpeg
    #3791617 (kamil, 09.08.2008 02:11)
  4. söze ne hacet gözlerime bak
    söze ne hacet elleri mi tut
    söze ne hacet ayaklarımı yala
    böyle örnekler çoğaltılabilir.
    #3791625 (Biyolojik Baba, 09.08.2008 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

soze ne hacet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soze ne hacet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soze ne hacet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» papagan » dua eden eller » sokratesla » ucgensel terapi » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » mustafa karasu » radovan karadzic » unlu birine benzemek » makine elemanlari » herkes mi sevgilisinden ayrildi » otomutilasyon » pavor nocturnus » yagmur » tiberian sun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim teorisi » var misin yok musun » insomni » othello » karisina kahvalti hazirlayan erkek » last fm » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » sen oyna dilber » yok » yilmaz erdogan » ayhan akman » majid musisi » komunistler akp lilerden daha serefli » ugur dundar » kadin yonetici