sozde yahudi soykirimi 

kapat
  1. yahudi soykırımını kabullenmeyen fransların, bu iddaaya karşı söyleyebilecekleri söz.
    (flyo, 13.10.2006 14:12 ~ 07.10.2007 19:31)
  2. (bkz: gereksiz entry girmek)
    (Khutuck, 16.12.2006 20:54)
  3. (bkz: sözde ermeni soykırımı)
    (mümkünsüz, 16.12.2006 21:27)
  4. avrupa'da dediğiniz an hapse tıkılmanıza sebep olan söz öbeği.
    (yesugey, 16.12.2006 21:32)
  5. fransa'ta inat meclisten yahudi soykırımını geçirmek var ama yapmak biraz cesaret ister.
    (tuhh kahretsin, 05.10.2007 23:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» give me the president » hz muhabbet » ellen page » mongol » imf ye dusuk maas sozu » ozdemir asaf » briton » www wwwwwwwwww www » alternatif kiz tavlama teknikleri » dragonfly » strategos » pkk li teroristlerin magarasinda yazan yazi » yataktan kalkip corbaciya gitmek » leopar desenli hasema » seninle yaslanmak istiyorum » amortisman » stryker » youtube un yalama olmasi » emre elivar » mehmet senol sisli » guvercin sevmek » hoten atcuy ayaklanmasi » ironi » zaman ask bellek » coco chanel » ibn hazm » kitab ul hiyel » fiyonk makarna » icindeki ajdar ciksin ortaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa