sozde x soykirimi 

kapat
  1. bir devlete herhangi bir ırk konusunda soykırım suçlaması yapıldığı zaman milletlerin sözyladiği soykırım iddiası söylenmesi kalıbıdır. eğer bu şekilde söylenmiyorsa ülkenin karizması çizilir ve diğer devletlerden nota bile alabilir. eğer ülke bu soykırımı kabul ederse sözde sözcüğü kaldırılır.
    (markasiz, 30.01.2007 14:57)
  2. (bkz: isin icine x girdi ben anlamamaya basladim)
    (tifosi, 30.01.2007 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» salvador dali » kas yaparken goz cikarmak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » dorduncu murat » kofteci hikmet abi » bizkaclirayiz com » madmadam » ilker yasin » evlilik sandali » ogrenilmis caresizlik » tek cumleyle seks tanimi » camiye giden solcu » para tasitmayan kart » atonement » ennio morricone » osururken ic sesin soyledikleri » guitar hero » zaman ask bellek » pivot santrafor » rubik kupu » big fish » sufizm » 1 mayis » the sahara storm » dindar muslumanlarin oral sekse bakis acisi » yogurtlu karisik kizartma » sahin k nin soyismi » siberalem » firin makarna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa