sozde vatansever 

kapat
  1. karsit görüsteki akranlari gibi insanlari bir eve toplayayip
    * koyun bogazlar gibi katletmeyen cogu kimseye bir kursun dahi sikmamis genc insanlardir.evet vatanseverlerdir. (bkz: atatürk ün bursa nutku)
    #1346844 (mister no, 25.02.2007 15:29 ~ 15:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sozde vatansever başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozde vatansever ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozde vatansever nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki erkek hegemonyasi » degeneration » montla sic » biyikli kadin » esofman ipini kemirmek » roman shirokov » encarta » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » depr » 1961 » dusunce akimi yavaslamasi » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » aman heri » zendostluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asansor kullanmayi bilmeyen insan » thug life nigga » guzel yalan soyleyen arkadas » sokakta yururken onune gelene kufretmek » shashkin » onur kaya » demonoid » ben melamet hirkasini » burhan altintop lost ta oynasin » the dead boys » purple » tekrenkturkuaz » andrejoni » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » the beatles brotherhood