sozde kurt soykirimi 

kapat
  1. kurtlar zararlıdır soykırım yapmak lazımdır.
    Başlık yanlış anlaşılmasındır , insan öldürmek insana yakışmaz !
    (yamuq, 14.10.2007 00:52)
  2. yakın gelecekte kürt faşistlerinin ortaya atacağı iddia.*
    (cNyT, 14.10.2007 00:55)
  3. sayısının muhtemelen 10 milyon olduğu iddia edilecek, pazarlık payı bırakılmayacaktır. abd bunu da oylar mı zaman gösterecek.
    (ifrit, 14.10.2007 01:10)
  4. türk faşistlerinin gerçekleştirmekten gocunmayacağı eylem.
    (emptywords, 14.10.2007 01:12 ~ 01:13)
  5. sonucunda tarkan'ın galeyana gelmesi muhtemel eylem. *
    (one after 909, 14.10.2007 01:13 ~ 01:15)
  6. başlıkta da belirtildiği gibi özde değil sözde kalacak olan eylem,davranış ya da tutum.*
    (southpark, 14.10.2007 01:54)
  7. (bkz: ben soykırımın sözde olanını severim)
    (just my luck, 14.10.2007 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jewels » zaar » yok olmasina sevinilecek unluler » draysenurceylan06 » mersin baligi » sahinlerin torpido gozundeki catlak » bir turk » 1 mayis 2008 » havuz problemi » mugla nin tarihi eserleri » dudullulu dul dudu » tornet » uefa euro 2008 » tum hayatini cebinde tasimak » memur tipi hayat » cirkin peruklara ihtiyaciniz yok » hakkini helal et » bize bulent uygun degildir » rapidshare kedileri » killer pad » youtube » tuncay ozkan » sistit » kuzu makatinda marine edilmis mantarli pane » freekick fusion » taslikaya » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » my darling clementine » yanginda ilk kurtarilacak seyler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa