sozde degil ozde turk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozde degil ozde
  2. sozde degil ozde delikanli
  3. ozde degil sozde demokrasi
  4. sozde degil ozde temizlik
  5. sozde degil ozde ozne
  6. sozde degil ozde patlican
  7. sozde degil ozde yazarlik
  8. sozde degil ozde entry
  9. ozde degil sozde milliyetci olanlar
  10. sozde degil ozde muhtar olmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozde degil ozde turk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozde degil ozde turk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozde degil ozde turk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» candy shop » kaltar » se7en » cuneyt arkin vs polat alemdar » ask onarir » galatasaray bayragi » istemezdim » be with you » hepsiburada com » savas ve kadin » vesselam » ece erken » kaynastirma » taramali yaz 3990 a gonder » firindan yeni cikmis ekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avrupa yakasi replikleri » yaran cep telefonu mesajlari » kararti » sar » ido dan mesaj gelmesi » glam metal » subat » araba arkasi yazilari » melankolik » cok eski sevgilinin aramasi » ben bilmem beyim bilir » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » polat alemdar in eroinman olmasi » ilk ucus » yazip yazip silmek