sozde degil ozde patlican 

kapat
  1. milli gorus kisvesi altında demokrasi tramvayında giden ama daha sonra akbil ile başka bir tramvaya aktarma yapacak olan patlicandir. turkiye için hayırlı değildir ve acilen közlenip manca yapılıp yenmelidir.*
    #2223594 (derberker, 29.08.2007 18:00)
  2. (bkz: tespit) *
    #2223599 (demester, 29.08.2007 18:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sozde degil ozde patlican başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozde degil ozde patlican ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozde degil ozde patlican nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» darwin in olmeden onceki son namazi » necrofili » urolagni » advantix » askim coraplarin da islandi mi » fringe » mta88 » la vida es una lenteja » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » daniel gonzalez guiza » parapraksi » ben bir water closet turuna cikayim » poison » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stereotipi » istinye park » nebkheperouri » second life » alucard » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » solcu kizlar veriyormus hikayesi » strateji » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » avanak kuzenler » robinson crusoe 389 » ali kirca » bir bucuk iskender yaninda light kola