sozcuklerin kabugu 

kapat
  1. -Osman'a-

Nehir kadınlar sevdim.Dalgaların ucunda yaşadım ömrümü. Özüm gülden yanaydı. Isırgana yüz vermedim. Şaşkınlar dergahında şiirin secdesinden ürpertilerle geçtim.

Güz sokağına giriyorum ölüme doğru. Saçlarımın arasına yuva yapıyor kuşlar. Dostluğun bu yüzü de varmış; geç öğrendim. Saba'da Süleyman'a soyunurken Belkıs saf bir aşkı yaşıyordu kuşkusuz. Bir kuyunun ağzından dinledim.

Zaman daraldı. Tınısını duyuyorum bırakıp gitmelerin. En güzel gülleri görmek için yolumu düşürüyorum gömütlüklere. Avuçlarımda ufalanan toprak insan kokuyor. Bu saflıkla örtüşüyor yüzüm.

Merhabandaki tertemiz dostluğun kalıyor bende. Ölümüne savunduğun doğruların bir de. Bir fidanı suladın; kök saldı,saçaklandı. Suna mı diyor yapraklar arasından sızan ıtır? "Yerlere ve Göklere Dair" kavgalardan yorulduk ey şair. Sonsuzun gölgesi düşüyor alnımıza. Sözcükleri kabuğundan soyup da anar mı adımızı nehir kadınlar?
    * *
    #1175828 (fatal, 19.01.2007 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

sozcuklerin kabugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozcuklerin kabugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozcuklerin kabugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin basarilarini bir turlu hazmedemeyen insan » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » olme esegim olme » rotus istegi » yuksek kemer » genelkurmayin namaz cagrisi » siren » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » on balayi » final sinavi oncesi son gece a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games