soz verdim bi kere 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  2. alti kere gidip yedi kere gelmek
  3. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  4. bir kere bile bir kere demeyen insan
  5. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  6. 2 kere havaya atip bir kere tutmak
  7. iki kere dusunup bir kere soylemek
  8. bir sey 2 kere olmussa 3 kere de olacaktir
  9. soz verdim
  10. bi magnum a verdim

© 2008 - uludağ sözlük

soz verdim bi kere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. soz verdim bi kere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soz verdim bi kere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecelerce » metro turizm » ben bu yaziyi sana yazdim » ic giciklayici » tan » vak vak vak vak guzel bir gun ordek icin » cincik » yaslilik » naif » isil alben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci