soz sende 

kapat
  1. envayi çesit haber programinda karsilasabilecegimiz cümle.dünyanin öbür ucundaki muhabire baglanilir, ekranin diger yarisina görüntüsü konur..nedense gözünü hafiften kisarak bakmaktadir ne de olsa duymakta zorlanmaktadir, bir eliyle mikrofonu tutmakta diger eliyle de kulagindaki hedeyi (ııı siz turkler nasil diyor? kulaklik * ) biraz daha bastirarak duymak için afedersiniz bi yerini yirtiyor ama zaten ses daha gelmiyor ki zavallim bosuna ugrasiyor..neyse efendim karsidaki sahis yani muhabir büyük bir heyecanla o sihirli sözcükleri beklerken spikerin agzindan o sözcükler dökülür ; " ııı evett xxx söz sende.."

bunun tam tersi de mevcuttur tabii..bu olaylardan sonra muhabir sahis bütün olaylari, hedeyi hödöyü anlatip isini bitirdikten sonra (bkz: isini bitirmek) sözü tekrar spikeri birakacaktir ve o sihirli sözcükler yine kulaklarimizda yankilanir..biz de içimizde bir huzurla kanal degistiririz..
    #59958 (atan alir spor, 10.02.2006 03:36)

© 2008 - uludağ sözlük

soz sende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soz sende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soz sende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all my loving » faati » ciris otu » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » kadinlari anlayamamak » bionic commando rearmed » ogretmen cocugu » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » mehmet ali aybar » carriye roxalina » koton » ask sarsar » ecce homo » iu ogrencilerine ceza yagdi » volkan demirel in avrupa macerasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » sevgilinin aramamasi » uludag sozluk yazarligi yemini » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » fm 2009 deki yetenekler » john frederick lewis » mangal mizah dergisi » selena vs kurtlar vadisi » genel menajer degil gonul menajeriyim » ergenekon cetesi » adnan senses » ders calismaya baslama gazi » bez bebek » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » sinuzit agrisi