soz de sararir 

kapat
  1. ahmet telli nin çocuksun sen adlı kitabından harika bir şiiri.

olur, aramam seni ve kimseyi
    anıları pas tadında bıraırım
    konuşacak ne kaldıysa kalsın
    susmaktır bir şeylere saygılı kılan

ayrilik da bir olanaktır bilirsin
    ince bir sis, bir hüzün örtüsü
    dumanlı bir ıslık yakışır şimdi
    dudaklarıma, bırakır giderim

soz de sararir biterken bir ask
    kediye iyi bak, çiçekleri sula
    diyorsam da aldırma sözlerime
    alışkanlık işte, başka bir şey değil

soz de sararir biterken bir ask
    (yesimimbenim, 25.08.2006 15:23)
  2. sonbaharda düşen bir yaprak gibi anıları sarartan, her okuyuşta gözleri kızartan, yaraları kanatan..
    (iuscivile, 01.12.2007 23:26)
  3. biten bir asktan sonra pek çok şey söylenebilir. ask 'ın tanımını yaparken kendimce, zihnimden geçmişti: ' kahramanlar farklı ama yaşananlar hep aynı ' diye...
    hoş aynı diyoruz yaşananlar ama sen güler geçersin belki. aynı şeye ben oturur üç gün ağlarım , kaparım perdeleri, dizlerimi çekerim böğrüme, kafayıda koydum mu dizime aramasınlar daha beni.

sen onu sevdin ben bunu. o sana bunu dedi benimki başka bir zaman diliminde aynı sözü bana sarfetti. ben güler geçerim belki. sözlere pek ehemmiyet vermediğimden olsa gerek, lakin sen yataktan çıkamazsın üzüntüden, kapadın mı ışığı, girdin mi yorgan altına yetmedi yastık altına soktun mu kafayı, kimse aramasın daha seni. ' gamsızsın bazen ' demişti son giden, ne o sen hala özlüyor musun yoksa?

iddia ediyorum çevremdekilere, yaşananlar hep aynı neticeleri farklı olsa dahi.
    asklar eskir, hersey eskir; dedim ya biten bir aşktan sonra üstüne daha çok şey söylenebilir ki bunlardan biridir ' söz de sararır '.

sevdiğim bir ahmet telli şiiridir.
    (siyahdalya, 08.05.2008 22:34 ~ 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fewer » uzaklara gitme arzusu » 13 mayis 2008 youtube a erisimin acilmasi » cenk isler » hamdi alkan » yaran ruyalar » seovi marsi » nba playoffs 2008 » ben denedim korkmayin » 70 lik yeni raki » ibret i alem » pembe panter » yorum farki » metal faust » father tunde » cem mumcu » sadri alisik » dogancilar » forvet arkasi serbest adam » pnomatik » love is blue » sass » meir har tzion » gece karnin acikmasi » nizip in tarihi eserleri » merhaba ankara zirvesi » josh holloway gelsin diye magnum yiyen kiz » sos cagon » cehennemi kundaklayan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa