soz bi dahaki sefere galos giycem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir dahaki sefere artik
  2. sefere cikmak
  3. gelecek sefere
  4. atimi getirin sefere cikiyorum
  5. survivor da kaybedersek sefere cikalim
  6. bir dahaki secimlerde oylarimizi sms ile verelim
  7. bir dahaki seneye gorusuruz hayatim
  8. bi dahaki secimlere kadar secim konusmak
  9. bir dahaki yilbasi kizlar bize gelsin
  10. galos

© 2008 - uludağ sözlük

soz bi dahaki sefere galos giycem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. soz bi dahaki sefere galos giycem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soz bi dahaki sefere galos giycem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tilkilerin iq su » viskningar och rop » dede » leyla zana kurtlerin yuz karasidir » insanin kendisiyle barisik olmasi » leaving » kamyoncu yeri » working for a nuclear free city » provokatif baslik acma rehberi » desifreolmusdisiuuser a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci