soyut duygusuzluk 

kapat
  1. duygusuzluk gibi tamamen "duygusal" bir olaya soyut yahut somut özellik katma çabasının bir alt** durumu. sanırım bunlara bir ara gereksiz kullanımdan kaynaklanan anlatim bozuklugu da deniyordu.
    (bl, 05.09.2006 22:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sakiz cigneyip dedikodu yapan erkekler » bir basurlunun gunlugu » los abrazos rotos » celebrity » ugur erdener » kilise dtp dayanismasi » cilginlar partisi » duffy duck » lions » shadowkiss » the forbidden kingdom » dave lombardo » hayrettin demirbas » nk » sezen aksu » iste budur ustat » hafif bir rampa » pentagram » seovi » ilk alinan gitarin kotu cikmasi » kubbet ul islam » mum sondurme » bitlis in tarihi eserleri » utanmadan cakma converse giyebilen insan » sizofreni » she s a rainbow » birbirine benzeyen unluler » there will be blood » karma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa