soyunma odasinda gordugum inanilmazdi 

kapat
  1. ertugrul saglam'in aksam gazetesine verdigi demecin basligidir.

yalniz ne gordugu hususunda muhtelif rivayeter vardir. pascal nouma felan da yok ki gordugunden korktu da bu demeci verdi diyelim. yoksa "soyunma odasinda kordugum inanilmazdi" mi demek istedi de lafi cevirip "yok soyle sampiyonluga inanmis bir takim gordu, yok boyle kenetlenmislerdi" felan dedi?

(bkz: fesat dusunce dernegi)
    #2844062 (installer, 15.01.2008 23:45 ~ 23:46)
  2. (bkz: gittim gördüm gerildim)
    #2844173 (inisiyatif7, 16.01.2008 00:01)
  3. (bkz: hoca diatta yı farketti)
    (bkz: diatta artık forma senin)
    #2844205 (goodboy, 16.01.2008 00:05 ~ 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

soyunma odasinda gordugum inanilmazdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soyunma odasinda gordugum inanilmazdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyunma odasinda gordugum inanilmazdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk un karga kovalarken olmesi » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » riza alkuzey » ergenekon cetesi » n sync » neden hala » arnavut kaldirimi » siir kadindir » ibu sozluk » a nick » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » taramali yaz 3990 a gonder » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » istersen hic baslamasin » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babanin sapkasini yere dusurmek » trinidad tobago milliyetciligi » hazreti ayse » edwin boekamp » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » osman pamukoglu » vanity is definitely my favourite sin » tencereyi ocakta unutmak » nanik atak » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » all i ve got to do » dunya evi » politika dergisi » ilkokulun vazgecilmezleri