soysuz 

kapat
  1. yaptığı manevi değerlere aykırı davranışlar ile insanlar tarafından kınanan, hiçbir soy grubuna dahil edilmeyen kişi.
    #222771 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 22:52)
  2. sopsuz kelimesiyle birlikte kullanılan kelime.
    #222774 (italiano, 08.05.2006 22:53)
  3. herhangi bir nesebe ve soy ağacına bağlı olmayan. ortalıkta unknown artist modunda gezen.
    #2547053 (en bedevi c, 02.11.2007 15:51)
  4. bir gren şarkısı.

onlar hep soysuz bir yer sordular
    gunahlar dipsiz sozler intim bir cigliksa
    golgelenmis kutsananlar
    orda sir olmus bir ser daglanmis gozlerle
    suzer hayati, anlami harcanmis ruhlardan
    orselenmis kutsanandan
    uzaklara uzanmis o kollar
    paramparca olsa huzur bulsak
    gec olsada zor olsada
    uyanmis arzun sarmissa
    soguk devran etmez kanindan
    durmaz sarar ates yanar aklinda
    uzaklara uzanmis o kollar
    paramparca olsa huzur bulsak
    #5032507 (fabala, 13.04.2009 17:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

soysuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soysuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soysuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about soysuz. Copyrights of the articles are belong to their authors.