soyleyeyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne sen sor ne ben soyleyeyim
  2. ben soyleyeyim de
  3. ben sana bir sey soyleyeyim mi
  4. efedime soyleyeyim
  5. efendime soyleyeyim
  6. ne yalan soyleyeyim
  7. sevgilisiyim pesinen soyleyeyim
  8. simdi ben bu sarkilari kime soyleyeyim
  9. paranoyani soyle kim oldugunu soyleyeyim
  10. hele size bir turku soyleyeyim

© 2008 - uludağ sözlük

soyleyeyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soyleyeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyleyeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuck » haydi ic de cay koyayim » nemfomani » ulugay sozluk » ekim 2008 ankara ulasim zammi » drunk mail » amo felicitas » yavuzhan » uludag sozluk yazarligi yemini » tanimadigin kizi msn e eklemek » acemisinden ankara notlari » jakob van hoddis » tropic thunder » ders calismaya baslama gazi » hozan besir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babanin kriz var demesi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » izlanda » be with you » cemsbg » herild yani » ask susturur » balikesir yurdu » karinca » iran » vicortus » jet » cakma pilotmont » janos eckmann » gelmis gecmis en buyuk grup