soylesem soyleyebilsem ah derdimi 

kapat
  1. söylesem ah söyleyebilsem derdimi
    mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi
    göreceksin seninle dolu
    desem, diyebilsem ki seviyorum seni
    çılgınca aşığım sana
    ama demem, diyemem
    çünkü aramızda dağlar, denizler
    ve benim o kahrolası gururum var
    bu böyle sürüp gidecek
    sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin
    ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim
    sana asla...
    çünkü aramızda dağlar denizler
    ve benim o kahrolası gururum var

*
    #717676 (mulayim, 10.10.2006 00:03)

© 2008 - uludağ sözlük

soylesem soyleyebilsem ah derdimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soylesem soyleyebilsem ah derdimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soylesem soyleyebilsem ah derdimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekledikce guzellesen seyler » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » bira » kurtler » turkmenistan milli futbol takimi » telefonda nasilsiniz diye sormak » 3rd movement cadenza » stifler » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » lavabodan eski sevgili cikmasi » kariyer net » cemsbg » baba parasiyla insanlari hor goren insan » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemcuk agizli » dam ustunde un eleyen eski sevgili » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » izani yok » radovan karadzic » kurtlerden nefret etmek » identifikasyon » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » glz imana » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » olmeden okunmasi gereken kitaplar » isten eve donmus baba davranislari » edidir edi » yurdum insani diyen yurdum insani » kopush fm