soyler soyler cenesi yorulunca susar 

kapat
  1. anne/babaların, okulda habire kendisine karışan birileri olduğunu söyleyen çocuklarını avutmak için söyledikleri söz. ekürisi bir daha yaparsa ogretmenine soyle evladim'dır. her ne kadar söylemesi ya da duyması basit olsa da işler hiçbir zaman söylendiği gibi gitmez, o çocuklar hep karışır.

bir gün etrafınızda "ah baba senin bu sözün yüzünden ilkokul bitti lise bitti hatta üniversite bitti ben hala ilhan'dan dayak yiyorum biliyor musun" diyen birilerini duyasanız tamamen ve tamamen bu söz sebebiyledir.

bu sözüm sana baba: matematikte hiçbir şey yok evladım, 2 kere 2 4, 5 kere 5 25 eder dediğin gün aslında anlamalıydım başıma neler geleceğini. hayatımı kararttın be.

bu sözüm de sana ilhan: kung-fu dersleri alıyorum geç de olsa başladım evet. 17 yıldır süren göz morarıklığımın intikamını alacağım senden. kataaaaa.
    #3779155 (larker, 06.08.2008 16:00)
  2. (bkz: soyler soyler cenesi yorulunca suser) *
    #3779765 (isildur, 06.08.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

soyler soyler cenesi yorulunca susar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. soyler soyler cenesi yorulunca susar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyler soyler cenesi yorulunca susar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en guzel kizlarin ankara da olmasi » entry ve nick uyumu » 2020 yilinda olasi gazete mansetleri » para para para » sinava son gun bile calismayan ogrenci » sevsen boyle olmazdi » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali » hatti bala » cikmaz sokak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games