soylemesem olmaz 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk yazarinin nickimi soylemesem demesi
  2. soylesem sana dert soylemesem bana dert
  3. olmaz olmaz deme olmaz olur
  4. olur olmaz deme olmaz olursa olur olmaz
  5. para ile saadet olmaz parasiz hic olmaz
  6. parayla mutluluk olmaz parasiz hic olmaz
  7. olmaz olmaz deme olmaz olmaz
  8. 367 olmadan olmaz halk hic olmaz
  9. olmaz olmaz sevgilim
  10. olmaz olmaz deme

© 2008 - uludağ sözlük

soylemesem olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soylemesem olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soylemesem olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuru kebap » ultima online » ahmet karayay » mehmet ali birand » cem yilmaz » 1961 » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » yavuz seckin » bir kereden hicbir sey olmaz » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » tayyip e sok ceza » ben wallace » there s a place » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » kelly macdonald » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » richie sambora » soru isareti » sabri sarioglu » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » cognitive » alaydim elin elime » silent running » lunokhod » losing my religion » cok eski sevgilinin aramasi » mario elie » dinsizlesiyorum muntazaman » binnur kaya » dafne » joker da