soyleme 

kapat
  1. yedialti albümünden bir murat kekilli şarkısı ;

söyleme
    onu da denedim
    olmadı yapamadım
    her sevdada
    her kavgamda
    çocuk düştüm
    yıprandım

buzdum, incitildim
    su oldum
    sen hep içimdeydin
    yüzüyordun
    buzdum, incitildim
    su oldum
    bense hala sana
    susuyordum

sustum
    içimdeki çocuk namaza durdu
    bense durmadan
    kaçıyordum

söyleme
    onu da denedim
    olmadı yapamadım
    her sevdada
    her kavgamda
    çocuk düştüm
    yıprandım

buzdum incitildim
    sen bende yüzerken ben sende boğuluyordum
    suyum, çöllere çağırılıyoruz
    suyum, şimdi sana susuyorum.
    #656956 (oumar, 22.09.2006 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

soyleme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soyleme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyleme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genelkurmay baskanligi » ben bilmem beyim bilir » neden hala » prof dr recep yaman karadeniz » mezzanine » h h holmes » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » 1900 efsanesi » kolpacino » sen yoksun diye » ogretmen bakanligi » ihsan oktay anar » su icerken domalan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » ask korkutur » sozcu » ergenekon u sulandirma plani » kar yagarken dinlenecek sarkilar » pgsg » kullenen ask » istek ezan hatti » syme » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » enderun sevgiler » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » cuma aksami » adim adim kiz tavlama » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima