soyleme bilmesinler 

kapat
  1. ahmet ozhan ın çok güzel yorumladığı tsm şarkısı.

beste: selahattin altinbas
    güfte: ilkan san

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini
    neden beni bırakıp terk edip gittiğini
    yolumuz ayrılsa da dost kalalım seninle
    yalan olan sevgimiz düşmesin el diline

hiç kimse dolduramaz kalbimdeki yerini
    yok artık benim için senden başka sevgili

biliyorsun çekemez hep kıskanırlar bizi
    biliyorsun yıllarca çıkmaz iftira izi
    bırak gizli sırrımız içimizde yaşasın
    bırak o güzel günler hatıralarda kalsın
    #313243 (zehiri alınmış kobra, 04.06.2006 14:02)
  2. hic kimse dolduramaz kalbimdeki yerini
    yok artik benim icin senden baska sevgili

bu da aşkın özüdür.
    #2874916 (imhotep, 21.01.2008 18:41)
  3. samime sanay dan dinlenilmesi gerekendir.
    #3924207 (isildur, 06.09.2008 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

soyleme bilmesinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soyleme bilmesinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyleme bilmesinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wilhelm dopatka halle » paramnezi » separasyon anksiyetesi » makine elemanlari » shania twain » fatih keskin » basortusu yasagini savunan solcu » have a cigar » bira » tourette sendromu » entoksikasyon » hiperfaji » carry on my wayward son » safak sezer » majid musisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » death race » gotu atmak » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » askta cok ince hesaplar yapmak » izlanda » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » sehitlerin naaslarinin curumemesi » pan » keyifsiz aninda entry girmek » konya dan hindistan dan » surrealizm manifestosu » rockbursa » uludag sozluk eskisehir zirvesi » tiamat » talabani barzani ocalan liderimiz