soyle bana 

kapat
  1. Her takvime üç beş ömür
    bahtımızın bilmecesini bölüştürdük
    çabuk düşen yapraklara

her sey niye bu kadar çok zaman alıyor? niye?
    ne çabuk geldik
    bu soruyu derin bir iç sızısıyla soracak yaşa

ölüm karşısında kazanılabakış derinliği
    niye yitirildi yaşamda?

Eski bir fotoğrafa bakıyordum
    Bu sorular beni yokladığında
    Fotoğrafta sen de varsın
    Bak ve söyle bana

murathan mungan
    #1699343 (yasak merve, 29.05.2007 01:43)
  2. (bkz: tell me)

not : ingilizce de süper valla.*
    #1699423 (altf4, 29.05.2007 02:24)

© 2008 - uludağ sözlük

soyle bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soyle bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soyle bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » amsterdam » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » cogul kisilik » astazi » yaran baslik yonlendirmeleri » ulu chat » yaran tabela yazilari » grand theft auto iv » jorg haider » muslum denen hiyar burda mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » air » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » hamisine nanay piy piy kaymak » roman shirokov » onur kaya » ama o benim dinimden degil » daum lucescu terim uclusu » deb » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » o ruzgar » hursit tolon » sahane i gotik » aura » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye