sovyet 

kapat
  1. 1990 öncesi SSCB'de Danışma kurulu,şura,konsey.
    #368771 (italiano, 23.06.2006 14:20)
  2. kelime anlamı işçi birliğidir.
    #368778 (oumar, 23.06.2006 14:22)
  3. ansiklopedide sovyet sözcüğünün türkçe karşıtının 'meclis' olduğu yazmaktadır.
    #1406117 (columbia1990, 13.03.2007 11:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sovyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sovyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sovyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » irriducibili » ozgur tutsak » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » hayatin cekilecek cile olmamasi » stevemcqueen olmak » sex friend » hayattan sikilmak » atilla kart » ben bilmem beyim bilir » uludag sozluk » kucuk kadin » when nietzsche wept » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » otobuste on koltukta sapitan cocuk » ask genclestirir » antalya altin portakal film festivali » barack obama vs john mccain » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » kuku bekcisi » burada allah yok peygamber de tatilde » human unit » koton » karti bankamatige kaptirmak » mustafa kemal ataturk » ergenekon u sulandirma plani