sovyet sosyalizmi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. piyasa sosyalizmi
  2. sosyalizmi kuracagiz
  3. destur sosyalizmi
  4. iskandinav sosyalizmi
  5. avrupa sosyalizmi
  6. kursu sosyalizmi
  7. tek ulke sosyalizmi
  8. kuba sosyalizmi
  9. ingiliz sosyalizmi
  10. fabian sosyalizmi

© 2008 - uludağ sözlük

sovyet sosyalizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sovyet sosyalizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sovyet sosyalizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» can baba » san dimas » lynyrd » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » bir cocuk sevdim » central park i goren apartman dairesi tutmak » sozde sirin soykirimi » anhedoni » broadway da muzikal izlemek » sik kafali japon askeri » wayne static » merve erdogan » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » insani tedirgin eden kedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abazanligin sonu » ahmet karayay » metaphor » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » cocukken garip buyudukce oturan isimler » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » muz kokulu sampuan » abaza go home » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » tuomas holopainen » yoneticihatasi com » elektrik » 4x21 doludizgin » hungur hungur aglayan takkeli cocuk