sous le soleil 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. le roi soleil
  2. cirque du soleil
  3. soleil arts
  4. impression soleil levant
  5. sous les bombes
  6. sous vide
  7. sous vetement
  8. sous marin
  9. sous chef
  10. sous les paves la plage

© 2008 - uludağ sözlük

sous le soleil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sous le soleil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sous le soleil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» if we don t end war war will end us » kondisyoner » ulu tv icin program onerileri » olsa verirdim » nemfomani » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » americanista » year book yourself » parasut fren » misssunshine » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » istanbul un otopark sorunu » taramali yaz 3990 a gonder » pink floyd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunanca » turkiyede ziraat muhendisi olmak » avcilar universitesi » kaynastirma » prison break » sucugu dogradiktan sonra soymak » time to burn » kizkaciran damat » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » drunk mail » ote yandan » ne dedene nene de ne nenene dede de » asansorde bir basina yapilanlar » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » polat alemdar in eroinman olmasi