sour times 

kapat
  1. nefis bir portishead şarkısıdır. harikadır, dinledikçe dinleyesi gelir insanın. sözleri:

To pretend no one can find
    The fallacies of morning rose
    Forbidden fruit, hidden eyes
    Curtises that I despise in me
    Take a ride, take a shot now

cause nobody loves me
    It's true
    Not like you do

Covered by the blind belief
    That fantasies of sinful screens
    Bear the facts, assume the dye
    End the vows no need to lie, enjoy
    Take a ride, take a shot now

cause nobody loves me
    It's true
    Not like you do

Who oo am I, what and why
    cause all I have left is my memories of yesterday
    Ohh these sour times

cause nobody loves me
    It's true
    Not like you do

After time the bitter taste
    Of innocence decent or race
    Scattered seeds, buried lives
    Mysteries of our disguise revolve
    Circumstance will decide ....

cause nobody loves me
    It's true
    Not like you do

cause nobody loves me
    It's true
    Not like you
    Nobody loves me
    It's true
    Not like you.. do
    #47314 (severus snape, 31.01.2006 20:33)
  2. nakaratıyla ismi karıştırılınabilinen şarkı*. öyle ki genelde nobody loves me diye geçer. hoş bir portishead şarkısıdır. tavsiye edilir yağmurlu havalarda.
    #539811 (alcoholica, 14.08.2006 21:17)
  3. nobody loves me olarakta bilinir.. dinlerken huzur veren harika bir portishead parçasıdır..
    #557508 (MANSON, 19.08.2006 20:18)
  4. ek$i'ye adını veren şarkı.
    #589014 (goddar, 29.08.2006 20:36)
  5. ekşi zamanlar
    #589072 (compassrose, 29.08.2006 20:57)
  6. (bkz: sahur times)
    #1074517 (sidikli, 29.12.2006 11:22)
  7. portishead grubunun 1994 yılında çıkartmış olduğu ilk stüdyo albümünü olan dummy'e ait bir parçadır parçada bulunan "nobody loves me it's true not like you do" nakaratın sözleri kısmen türkçeye çevriliğinde tam bir arabesk tad bırakmaktadır ki "kimse beni senin sevdiğin kadar sevemez" anlamına gelir; o nakaratı yakaladığınız an beyninize bir tokat yemiş gibi avarel avarel dolaşırsınız bir süreliğine. bazı müzik çevreleri ise bu nakaratı karamsar ruh hallleriyle bağtaştırarak "hiç kimse beni sevmiyor senin de sevmediğin gibi" şeklinde yorumlamışlar bazı dinleyicilerin bilumum balkon, pencere, köprü gibi intihar mevkiilerine yöneltmişlerdir.
    #1108776 (prinz eugen, 05.01.2007 11:18)
  8. ek$i sözlük'ü herkes okusa da hiç kimse sevmiyor.... dolayısıyla "nobody loves it"*

yani ancak bu kadarbir $ekilde bir $arkıya ithaf edilir bir hede...*
    #1109155 (sidikli, 05.01.2007 13:02)
  9. hayatta duyulmuş en naif sesle söylenen harika şarkı. nakaratıyla pek can yakar.
    #1212596 (vera, 26.01.2007 22:49)
  10. türkçesinin "ekşi zamanlar" olması sebebiyle "acı günlerim" çağrıştırması yapan şarkıdır. aynı isimde bir mahsuni şerif türküsü de bulunmaktadır.

(bkz: acı günlerim)
    #1212630 (sonkuzu, 26.01.2007 22:57)
  11. sözüyle de ritmiyle de çok güzel şarkıdır.çok sevinçli anlarınız da dinlemeyin ama sonra kendinizi "ben neden bu kadar sevindim ki" falan derken bulursunuz.
    #2400387 (korn, 29.09.2007 18:11)
  12. insanın ruhuna i$leyen $arkı.

$arkı hakkaten güzel mi bilemiyordum önceden, ek$i sözlük yüzünden bayılıyorumdur belki diyordum.
    ama bir anda, ek$i sözlük'ten tamamen vazgeçtiğim bi anda, ek$i sözlüğü asıl sevme nedenim oldu, bir anda, yani an itibariyle, nasıl oldu ben de anlamadım.
    yine ek$i sözlük için $iir yazasımı getirdi hatta.

allahım, ne içtiysem, aynısından istiyorum.
    #3170216 (sidikli, 21.03.2008 01:34)
  13. müthiş bir şarkıdır. ''nobody loves me it s true'' kısmına eşlik ederken insanı melankolik duygular sarar. biri beni sevsin.
    #3561682 (sedating, 20.06.2008 13:45)

© 2008 - uludağ sözlük

sour times başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sour times ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sour times nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selina kyle » begenmeyen kucuk ogluna almasin » papaganini » lens takmanin getirdigi avantajlar » zaman yetmezligi yuzunden biten iliskiler » yesil kod adli mahmut yildirim » trafik » arda turan » gazoz kapagi biriktiren cocuk » yanlis anlasilmis sarki sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci