soundcheck 

kapat
  1. Kadıköyde gidilebilecek en iyi prova ve kayıt stüdyosudur.
    #4853 (double cross, 14.01.2006 02:53)
  2. Müzisyenlerin konser den 1-2 saat once yaptıkları işlem.

G3 den alıntı ;

satriani:steve gelde bi soundcheck yapalım, sonra gote gelmeyelim

vai:ok geldim, petrucci nerde?

petrucci:geldim abi.

satriani:LA

Vai:LA

Petrucci:LA
    #86453 (hendrix, 24.02.2006 21:42)
  3. guzel bir gorillaz parcasi.

gravity on me never let me down gently
    gravity with me never let me go no no
    gravity

i dont pull me down
    i dont pull me down on me
    i dont pull me down
    i dont pull me down on you
    #291306 (vincent vega, 29.05.2006 22:09)
  4. 2005 te birincisi yapilan liseler arasi muzik yarismasi
    #322806 (bilmem, 06.06.2006 18:10)

© 2008 - uludağ sözlük

soundcheck başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soundcheck ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soundcheck nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» camii manzarali ogrenci evi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » star gazetesi » en iyi ikililer » when nietzsche wept » tikilerin pusi takmasi » francisco guillermo ochoa magana » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » eksileri umursamayan yazar » ozgur tutsak » ask susar » aura » red alert 2 » ruyada entry girmek » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask guldurur » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » olmek istememek ama olememek » yazip yazip silmek » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » deus sive natura » kisveye burunmek » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » bozulan uyku duzeni » kolpa turk filmleri » etkisiz hale getirmek » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » cihan unal » ataturk geri donse soylecegi soz