sosyetik uuserlar 

kapat
  1. kendilerini sosyetenin ileri gelenleri ve magazin gazetecilerine kabul ettirmiş, yaptıkları her şey olay olan, gündemden düşmeyen uuserlardır. mesela;

(bkz: montajelemani)
    #289589 (arjen robben, 29.05.2006 14:42)
  2. (bkz: karga) (#289414)
    #289604 (pilotmont, 29.05.2006 14:44 ~ 14:45)
  3. tüm sözlük davet ve açılışlarında özel davetiye yollanan, tanınan simalardır.
    #289611 (madry, 29.05.2006 14:45)
  4. efenim yok böyle uuserler, medyanın uydurması bunlar. yani bir kere reina'ya sürat teknemle gelirken elimde chivas regal dolu viski bardagını yeni aldıgım armani takımın üzerine dökerken görülmemin neden sosyeteyle ilişkilendirildiğini anlamıyorum.

hani gecen yıl monte carlo'da prens albert'le beluga havyari yerken çekilmiş resmimizi görülmüş olsa neyse...

daha bu konuda çok yazabilirdim ama jetim kalkmak üzere, malum kalkış ve inişlerde elektronik alet kullanamıyoruz, o sebeple sony vaio'mu kapatmak zorundayım. merci mon cherler...
    #289633 (montajelemani, 29.05.2006 14:52 ~ 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyetik uuserlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sosyetik uuserlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyetik uuserlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapma hayrettin » nolberto solano » stanford universitesi » sozlukteki herkesin nefis birer ayarci olmasi » super market » coco » babam benden hicbir sey anlamiyor » birtanesinden birtanesine » sozluk bana is bul lan allahsiz » handle with care a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci