sosyete kizi suzan 

/ 2
kapat
  1. LYLA KiŞiSiNi RADYODA DiNLiYOR DA Bi POKA BENZETEMEYEN iNSAN KiŞiSi:p
    #541140 (sosyete kizi suzan, 15.08.2006 02:25)
  2. ismail turutün iğrenç şarkılarından sadece biri.
    #541241 (stennlord, 15.08.2006 03:00)
  3. çok uzun bir aradan sonra (#1481020) ı yazıp gene ortadan kaybolmuş yazar.değişik entrylerini okumak zevk.ama yazmıyor...
    #1510865 (yoga yapan mistiq kedi, 09.04.2007 23:02 ~ 23:03)
  4. fakir ama gururlu sözlüğün sosyeteden bir üyesi.
    #1511124 (zerokey, 09.04.2007 23:50)
  5. ben şöyle entelim kuntelim diyen sevgilinin bana bi dişi modelini tarif etmek için kullandığı model. ismail türüt kadar sosyetiksin adamım, ne şanslıyım lan.
    #2078307 (meviq, 06.08.2007 03:53)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sosyete kizi suzan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyete kizi suzan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyete kizi suzan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olu evinde seks partisi » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » marcel petiot » metro diye metro firmasi otobusune binmek » general motors » sucuklu yumurta yemenin faydalari » abisesque » turkiye de futbolcu olmak » leonce ile lena » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » ruyada entry girmek » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdani ret » turkan soray » royal academy of dramatic art » black ice » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » kaynima kaydim » televole moderasyon » bilgi yonetimi onlisans programi » slm asl pls » turklere ozgu davranislar » pkk » slideshare com » asagipinar tumulusleri » kolpa turk filmleri » hexenkessel