sosyete kantini 

kapat
  1. boğaziçi üniversitesi güney kampusunde yer alan,aslında pek de sosyete ile alakası olmayan kantin.şimdiki durumu nedir bilmiyorum tabii ama green cafeyi görmemiş arkadaşlar buradan tiksinmeye yer aramışlar yıllar yılı boşuboşuna.
    #204108 (veritaserum, 28.04.2006 00:47)
  2. boun'da 10 yılda 20 defa transformasyon gormus deniz manzaralı kantin.
    #1385813 (larker, 07.03.2007 20:13)
  3. eskiden pek gözde olan ama artık popülerliğini alt katındaki çarşı kantine bırakan teras kantin...
    #1385967 (la vie est belle, 07.03.2007 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyete kantini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sosyete kantini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyete kantini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fakir olmek » torrent hizini arttirmak » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » latrina » kenan evren » bu hafta girilen entry » uydu internet » omru uzatan seyler » verecek super cevabi varken susmak » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci