sosyete cocugu scurtel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sosyete sosyete singir mingir sosyete
  2. scurtel
  3. jet sosyete
  4. sosyete
  5. sosyete doktoru
  6. sosyete kantini
  7. sosyete hareketi
  8. sosyete tarikati
  9. yesil sosyete
  10. sosyete forever

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » pondexter » dolores claiborne » issizlik krizi » youtube un meme yapmasi » kutukutupense » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » david caine » dunya capinda uc yildiz alacagiz diyen baskan » blow up » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » allah ini seven tutmasin beni » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » sekerpinar » entel » katharsis » soguk » i thought i knew it all » yaran diyaloglar » at the end of the rainbow » gulerken agiz kapamak » suskunlar » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » download helper » ayar veren sarkilar » satan is endless satan is timeless » ping pong masasi » iceri penetre etmek » fastjel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa