sosyallesmek 

kapat
  1. insanlar arasına katılmak, insan görünümlü anadollarla vakit geçirmektir. diğer bir taraftan, hayal dünyası geniş ya da nevroz sapmalara sahip bir insanın bu niteliklerini kaybetmesine neden olur. yıkıcıdır. yüzeyselleştirir. aykırılıklarınızı törpüler, uygun dozda alınmalıdır. "yok benim olayım ortamlara akmak zaten!" dersen, küfür gibi susarım sana, o ayrı.
    #1975078 (mikserde yuzen balik, 20.07.2007 22:03)
  2. sosyalleşmek;asosyal durumdan çıkmak demektir.insanlarla paylaşım;hayatsal anlamda kazanımlar,girişimcilik,özgüven gerektirir..
    #1975195 (via dolorasa, 20.07.2007 22:26)
  3. insanların toplu olarak bulundukları bir yerde, özel durumlar hariç, dikkatleri üzerine çekmemeyi öğrenme süreci.

dikkat edilirse çekilen dikkatin müspet veya menfi olup olmamasına hiç değinilmemektedir. zira bu husus önemsizdir.

e bu sürüleşmek mi dediniz?
    #3889163 (oteki turkiye, 29.08.2008 21:46 ~ 21:50)
  4. insanın sosyal bir hayvan olduğu bilincinden hareketle farklı insanlarla kurulan iletişime verilen addır.
    #3889181 (golgeseldunyayagiris, 29.08.2008 21:48)
  5. grup sexin sosyal bazda karşılığı.
    #3889184 (son of the sun, 29.08.2008 21:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sosyallesmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyallesmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyallesmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sosyallesmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.