sosyalizmden anlamayip solculuk oynayanlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzerinde hilal parlayan ilkel sosyalizmden yanayim
  2. oyun oynayanlar
  3. oyunu agziyla oynayanlar
  4. iyi oynarim deyip kotu oynayanlar
  5. anlamayip anladim demek
  6. bakiniz i anlamayip silen moderator
  7. yazisiz karikaturu anlamayip izahini istemek
  8. entry yi anlamayip eksi puan vermek
  9. hicbir sey anlamayip anlamis rolu yapanlar
  10. derste konuyu anlamayip soru soramamak

© 2008 - uludağ sözlük

sosyalizmden anlamayip solculuk oynayanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyalizmden anlamayip solculuk oynayanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyalizmden anlamayip solculuk oynayanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medine nin mucevheri » yurume » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » asik olunca surekli gulumsemek » demans » noesis » ramallah » tatarlarin turk olmalari » emegen » parapraksi » fug » gioacchino rossini » derya baykal » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » tartar » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » kavak yelleri » herkes vatanini sever » shamanic tea » sozlukteki orta dunyalilar » spor tirmanis » lord esseinski » red right hand » banu alkan » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » introjekt