sosyalistsin dediler kiz vermediler 

kapat
  1. sosyalist takılan kamyon şöförünün mottosu.

hem müslüm babayı hem de che guevara'yı aynı bünyede eritmeyi başarmış üstün sentez insanını selamlar sunar, alnının çatısından şap diye öperim..
    #3141356 (junojuno, 15.03.2008 01:25 ~ 03:23)
  2. komünistlerin durumunun cok daha vahim oldugunu akla getiren söz. onlar üstüne üstlük allah'siz oluyor ya.
    #3141438 (sabiha, 15.03.2008 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyalistsin dediler kiz vermediler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyalistsin dediler kiz vermediler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyalistsin dediler kiz vermediler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozde sirin soykirimi » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » icinde patlasin » dun uye olanlar » radyo limon » muhafazakar aylar » fabrikator » hifzi topuz » salvarli et » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » bi bucuk iskender » eglenceye eslik edememek » uludag sozluk moderasyonu » universiteye otobusle giden insan » krystal summers » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo uludag » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » angelique buz » bir kere bile bira icmemis insan » rotten com » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sozlukteki erkek hegemonyasi » sarkilardaki mantik hatalari » mevlut erdinc » istanbul un en guzel semti » bizar sanrilar » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » hot fuzz » uludag sozlukte siliklik yoktur