sosyal yumurcak 

kapat
  1. Bir türlü yerinde duramayan anti kapitalist,hodbin,nesildaş yazar.Hoşgelmiş
    #3583821 (imrtldrk, 26.06.2008 02:49)
  2. çıkma tekliflerinde hem ayar yiyen hem ayar veren,hazırcevap yazardır.*
    #3702942 (rumpelstiltskin, 22.07.2008 16:37)
  3. 10 numara bir eleman ve yaz okulu arkadaşım olur kendisi, ayrıca iyi bir sozluk yazarıdır. hoşgelmiş, sefalar getirmiştir
    #3721283 (iiissstttaaannnbbbuuulll, 25.07.2008 23:19)
  4. entrylerini beğendiğim, bu sözlüğe güzel şeyler katacağına inandığım nesildaş yazar.hoş gelmiş.
    #3751158 (enderun sevgiler, 31.07.2008 22:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyal yumurcak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyal yumurcak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyal yumurcak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadir misiroglu » candan ercetin » var misin yok musun » che » plzen » postpartum psikozu » teror » yuzunde gulen bin parca » koprofobi » yasamak icin oldur » otistik dusunce » yaran basliklar » fotoselli penis » katlanmak » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dungeon » izan etmek » yok » sozlukteki pkklilar » sezgin gezgin » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » introjekt » makine elemanlari » crossfire » babylon » iritabl duygudurum » ramallah » isletme » matruska » evrim teorisi