sosyal tespit yazarlarina bok atmak 

kapat
  1. içteki patlamaya hazır bombaları dışarıya sunmaktır bi nevi. adamın biri toplumda gördüklerini, düşüncelerini, hissettiklerini paylaşıyor ve bütün insanlar ona yükleniyor. neden ? çünkü aslında herkesin dile getirmediği, toplumun bir yerinde mutlaka gerçekleşmiş olayları buraya taşıyınca '' vay efendim nasıl olur, vıyy ben öye demedim '' gibisinden tepkilerle karşı tarafı sindirmeye çalışıyor. bunun asli sebebi nedir ? ünlü olmak mı, ya da kendinden bahsetmeden menşur olunmaz arkadaşım felsefesini taşıyanlar illa ki bu yazarlara bok atmak zorunda mı ? bunun tek bir sebebi olabilir. sikindirik bir şekilde kenarı atılmaktan usanmış insanların kendilerini göstermek için ortada şaklabanlık yapmaları. bok atanların bazıları bu kategoride olabilir de olmayabilir de '' ama o sikindirik sensin ki sen şaklabanlık yapıyorsun '' diye cevap vereceklere tek bir laf söylemek yeterli olabilir. beğenmiyorsan okuma, eksi oy ver.. bok atmak ne menem bir duygudur.

tabi bir de şu var.. domuzlar sıçtıkları boku karşı tarafa atarlar. sebeplensiler diye. ama insanız yahu, domuzlar mı var burada ki.
    #2606796 (ya save ya target, 19.11.2007 15:52)
  2. (bkz: sosyal tespitin de bir adabi olmasi)*
    #2606800 (karin, 19.11.2007 15:53)
  3. sosyal tespit yazarlarını eşeğin götüne sokup sokup çıkarmaktır.
    #2606826 (KIZILMASKE, 19.11.2007 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyal tespit yazarlarina bok atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyal tespit yazarlarina bok atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyal tespit yazarlarina bok atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» system error » red label » michael j fox » terry kath » moonshield » canli bomba » animal farm » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » basligi duzelt » istanbul kizlari » kugu golu canavari » doom metal » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » ampirikuku » kirli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cobhc » notrinova » fc nitra » artik beni sevmiyorsun » yaran yanlis okumalar » carsten jancker » asteng » dunyanin en iyi rock grubu » arwa damon » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » dun gece » burak ozcivit » afrodizyak » yalanci smiley