sosyal mesaj vermek 

kapat
  1. toplumun içinde bulunduğu duruma göre,kurulan cümleler içine mesaj serpiştirme olayıdır.

+sevdegül toplumumuzda bekaret artık önemini yitirdi biliyo musun?
    -kumandayı uzatır mısın?
    +yani demek istediğim genç kızlar cinselliği doyasıya yaşayabilmelidirler ve globallesşen dünyada emperyalist düzene başkaldırabilmelidirler hede hödö..
    -bırak sosyal mesaj vermeyi nizami!
    #286640 (cultureshock, 28.05.2006 21:21)
  2. çocuklar duymasın adlı dizide paso yapılan durumdur.
    -havuç, dişlerini fırçalıyorsun değil mi her gece?
    -tabiki anne, yoksa çürür.
    #1335268 (dekadans, 22.02.2007 21:07)
  3. sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz (opet reklamından)
    *
    #1335342 (r b, 22.02.2007 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sosyal mesaj vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyal mesaj vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyal mesaj vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» supersonik yazar » imge » ince uzun parmakli zarif eller » sarkilardaki mantik hatalari » saw serisini bir gunde izlemek » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » mehmet turgut » autumnblaze » merve kavakci » bim » muhim degil » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » 2 saat icinde deprem olacakmis » yalardag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » shashkin » bluevelve » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » rafet el roman » turbanli » aktutun baskininda ergenekon parmagi » deposit acount » gokhan saki » gokhaann » lisa garland » hazreti muhammed » sik kafali japon askeri » mystery » apati » bunu mu demek istediniz