sosyal mesaj verdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sosyal mesaj
  2. sosyal mesaj vermek
  3. sosyal mesaj icerikli baslik yonlendirmeleri
  4. tugba ekinci nin sosyal mesaj vermesi
  5. sozlukte sosyal mesaj veren nickler
  6. sosyal mesaj veren arkadas mailleri
  7. sosyal mesaj iceren kisisel iletiler
  8. her baslikta sosyal mesaj veren yazar
  9. sosyal mesaj iceren entry girmek
  10. birak sosyal mesaj vermeyi mike

© 2008 - uludağ sözlük

sosyal mesaj verdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sosyal mesaj verdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sosyal mesaj verdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» janos eckmann » vanity is definitely my favourite sin » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » kaybetmek esraridir olmanin » ask sarsar » yaran diyaloglar » objebi » bolubeyi » borg el arab stadium » i wanna be your man » turklere ozgu davranislar » silmekten asinan burun » blitzkrieg » ve altin portakal gidiyor » arnavut kaldirimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laf sokusturmak » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » umut sarikaya » uypaciyakoverbeni » incir pub » flesh for fantasy » iyilesmeyen yaralar » melankolik » cehennemde gerekli malzemeler » sesleri gormek » yapilan her espriye gulen insan » turkiye de futbolcu olmak » asil tendonu kopsa stad inlermis » genel menajer degil gonul menajeriyim » yillara gore kahvalti aliskanliklari