sostakovic yayli dortluler 

kapat
  1. dmitri sostakovic'in sekiz tane olan harikalarıdır. bunlardan beşincisi ve sekizincisi daha ünlüdür, hatta bir tanesinde bach'a atıflar bulunur*. fekat ben birincisini çok severim, ikinci bölümünde leziz bir viyola solosu vardır.
    #3328449 (josef k, 28.04.2008 00:26)
  2. muhteşemlikten de öte. tarif edilemez, yudum yudum içilir, sarhoş eder.
    #3419457 (annabell lee, 19.05.2008 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sostakovic yayli dortluler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sostakovic yayli dortluler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sostakovic yayli dortluler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» torrent hizini arttirmak » fehmi koru » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » futbolun seksten daha cok zevk vermesi » amnesiac » matthew barlow » bir kisiye kendinden daha fazla deger vermek » gammaziye » habervaktim com » bu iyiligimi unutma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci