sossamon 

kapat
  1. (#1458689)
    güzel bir anekdotu kıvrak bir benzetmeyle bize sunan yazar..
    (lucesprit, 27.03.2007 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deniz enguzel » musadere » tuzla tersanesi » turkstudent net » perran kutman » eskisehirspor un super lig e cikmasi » breathe » hillary clinton » a little less conversation » kotuyum ben kotuyum kotuyum kotuyum » eskisehirsporun birinci lige cikmasi » adanaspor » sarikirmizim com » ful yapraklari » diyalektik materyalizm » roger federer vs rafael nadal » tugay kerimoglu » cem atan » dorduncu nesil olmadiklari icin ovunen yazarlar » golf » gunaha davet » galatasaray » hayati geometri ile yorumlamak » onder sav » osurmadan sicmak » dtp lileri tasiyan minibusun devrilmesi » kendi cenazesinde calinmasi istenecek sarkilar » lazarus rus degil lazdi » anette olzon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa