soruya soruyla karisik karsilik veren bunye 

kapat
  1. kendisine yöneltilen soruya, soruyla karışık cevap veren kişidir. doğrudan cevap verme, ya da doğrudan soru sormanın ortasını bulmuştur.

"a-o elindeki ne necati?
    b-bu mu? soba borusu." diyalogunda görüldüğü gibidir.
    #3363459 (children of condom, 06.05.2008 12:33)
  2. soruya soruyla karsilik karsilik veren got baslıgı ile birlikte gereksiz yere acılan ikinci baslık.

nitekim soruya soruyla karsilik vermek baslıgı vardır.
    #3363464 (Halitkin, 06.05.2008 12:35)
  3. verecek cevabı olmayan bünye.
    #3363487 (teknikkazma, 06.05.2008 12:42)
  4. -beni seviyo musun?
    -sen beni?
    -evet, peki özledin mi beni?
    -sen beni?
    -evet, sence ben nasıl bi insanım?
    -ben?
    -ebenin ..ı
    #3363568 (mini doll, 06.05.2008 13:12)
  5. soruya soruyla karsilik vermekten farklı olduğu anlaşılamayan başlıktır. zira, soruya doğrudan soruyla değil, soruyla karışık karşılık verilmektedir. ayrıca, soruya soruyla karsilik karsilik vermek başlığı altında verilen bir bkz olduğu hemen anlaşılmaktadır. (bkz: entryleri okumadan yorumlayan bünye) ayrıca, bknz:
    (bkz: gerekli başlık)
    (bkz: gereksiz başlık)
    (bkz: sözlükte polemiğe girmek)*
    (bkz: sözlükte ayar vermeye çalışmak)*
    #3363615 (children of condom, 06.05.2008 13:28)
  6. lafı uzatmayı seven insanların gercekleştirdiği bir eylemdir.
    #3365727 (n7 s8, 06.05.2008 22:44)
  7. (bkz: süleyman demirel)

gazeteci: efendim istanbulda ki su suorunu...

baba: istanbulda su vardıda ben mi mi içtim?
    ----------
    gazeteci: efendim sizin....

baba: bakın bunu diyenlere öncelikle şunu sormak lazım..... *
    #3365790 (andlee, 06.05.2008 23:03)
  8. diyalogları 30 saniyeden fazla olması için, oldukça ilginç ve kendini tekrar etmeyen sorular sorup insanı dü$ündürmesi gereken insandır.
    #3365823 (3742372836, 06.05.2008 23:31)
  9. büyük ihtimalle karşısındaki insanı delirtme niyetinde olan bünyelerin yaptığıdır.
    #3365828 (jaspe, 06.05.2008 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

soruya soruyla karisik karsilik veren bunye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soruya soruyla karisik karsilik veren bunye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soruya soruyla karisik karsilik veren bunye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » vanity is definitely my favourite sin » teknosa » melekler adasi » trafik kazasinda kolu kopmak » full metal jacket » time to burn » asik olunasi kadinlar » yeni alinan pc yi cokertmek » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » kul olayim kalem tutan ellere » ask karartir » bir kadini kendine asik etmenin yollari » riza alkuzey » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim teorisi » iset » tikilerin pusi takmasi » faati » ruyada uyuyamamak » numaranizi arkadastan aldim » kizlari guzel gosteren detaylar » sevgilinin aramamasi » sinan engin » silence is golden » revenge » tencereyi ocakta unutmak » umit davala » kucuk kizlari gorup uzulmek » vesselam