soruya sarkiyla cevap veren sarkicilar 

kapat
  1. bakınız benim sesim çok güzel demek isteyen yada sıkıldıklarını belli etmek isteyen şarkıcılardır.bunlar genellikle oynadıkları dizilerde dublaj yapmalarına rağmen şarkılarını genellikle kendi sesleriyle söylerler.
    ama magazin programlarında sorulan sorulara şarkıyla cevap vermeleri ilginç bir hal alır.şarkıcı olduklarını insanı gözüne sokarlar.
    eski türk filmlerinde arabeskçilerde şarkı söylerdi ama o film aynı zamanda günümüz tabiriyle klip görevi görürdü.
    şarkıcıların dizilerde söylemesi gereken şarkıyı dublaj yapanalr söylesin,daha inandırıcı olur.
    #938355 (ardahan, 02.12.2006 11:38)
  2. birçok magazin programında gerçekleşen hadisedir. ünlü kişisi sorunun saçmalığını vurgulamak ya da keyifliyim kafam güzel patlatırım bi şarkı amaçlı yapabilir.

en taze örneği için:

röportajı yapan kişi: davut bey, eski eşinizi dövdüğünüz söyleniyor, doğru mu?
    davut güloğlu: yalannn yalannn yalaaannnn (ibo'nun yalan şarkısını mırıldanır)
    #938387 (mystery, 02.12.2006 11:54)
  3. (bkz: kiboş)
    #1034312 (fozgeg, 21.12.2006 22:22)
  4. - merhaba altuğ bey
    - dünyanın ucunda bir gül açılmış efil efil esen yele merhaba
    - nasılsınız bu aralar
    - dipteyim sondayım depresyondayım
    - son kasediniz hakkındaki yorumlarınız
    - şarkılarda düşünmek seni bana getirmezki
    - hi hi hi ne demek istiyorsunuz
    - senden çocuğum olsun istiyorum
    - canlı yayındayız altuğ bey
    - teklif ediyorum benimle evlernirmisin
    - evet evet evet
    - bir daha söyle......
    #1034352 (homer simpson, 21.12.2006 22:28)
  5. (bkz: ceza)
    #1034372 (to madeira, 21.12.2006 22:31)
  6. -seviyor musun?
    +seviyorum
    -bir daha soyle..
    +seviyorum!
    -bir daha..
    +seviyorum
    -bendeeee seniiiiii sevgiliiiimmm
    (bkz: seda sayan)
    (bkz: sedat sayan)
    ablasina sevgilim diyen birinden ne beklenir zaten..
    #1034422 (cemcuk, 21.12.2006 22:41 ~ 22:43)
  7. - ismail yk nın eski kız arkadaşı: yeni sevgilim yakışıklı mı ismailcim?
    - ismail yk: allah belanıııı versin...
    #1034509 (beypazarli pinokyo, 21.12.2006 22:54)
  8. -hava nasil oralarda üşüyor musun? (edip akbayram)
    -buralar soguk , siyah, çirkin, karanlık, yani gelme! (fd)
    #1043347 (niketre, 23.12.2006 15:57 ~ 28.12.2006 16:44)
  9. -beni affeder misin? - rafet el roman
    -affetmem affetmem asla seni - rafet el roman
    #1043353 (niketre, 23.12.2006 15:58)
  10. -olur mu olur mu sensiz olunur mu?
    -olur olur bal gibi olur!
    #1043398 (niketre, 23.12.2006 16:06)
  11. (bkz: alihan)
    #1220302 (ardahan, 28.01.2007 00:10)
  12. en klişe olanı için,
    -anahtarlar nerde?
    +(normal ses tonuyla başlar)cebi(aa..böyle bi şarkı vardı diye düşünüp melodi katar)mdeeee.. *
    (bkz: ayna)
    başlığa tekrar bakınca gelen düzeltme:evet! şarkıcılar yazdığını görmemiştim. yine de onlar da böyle bi şey diyebilir di mi? **
    #1220333 (black magic woman, 28.01.2007 00:16 ~ 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

soruya sarkiyla cevap veren sarkicilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soruya sarkiyla cevap veren sarkicilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soruya sarkiyla cevap veren sarkicilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ders calismaya baslama gazi » tkp » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » kaynastirma » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » imper » peygamber sabri gerektiren meslekler » mavi tur » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » le dejeuner des canotiers » saka degil » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » hakan celik » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » francisco guillermo ochoa magana » avrupa yakasi replikleri » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » lenovo » ezoterizm » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » martti ahtisaari » balans ve manevra » kizim olmadan asla » helal olsun dedirten entryler » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » jet motoru » sivrisinege ucan tekme atmak