sorusuna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen mi geldin sorusuna yok demek
  2. kim o sorusuna ben diyen insan
  3. nerelisiniz sorusuna verilen yanit
  4. naber sorusuna verilebilecek cevaplar
  5. pardon otobuste yer var mi sorusuna cevaplar
  6. o an neredeydin sorusuna verilecek cevaplar
  7. ne ayaksin sorusuna alternatif cevaplar
  8. ne is yapiyorsun sorusuna verilecek cevaplar
  9. sen mi geldin sorusuna verilebilecek cevaplar
  10. neyin var sorusuna alternatif cevaplar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gokhan gonul » sebnem ferah in elini opmek » mutlu ol yeter » jessica biel » sari kirmizi » hakan balta nin hamile esi » turk halki turkiye de bir topluluktur » 10 mayis 2008 » cristiano ronaldo » seri eksi oy veren gavad » satranc » harun yahya nin ataturk sevgisi » aziz yildirim » guntekin onay » trakya sivesi » bagdat caddesi » aslan diye bagiran allah » claudio maldonado » kendini kurmak » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » istihza » yalniz yasamak » t i r t » memet ali alabora » sound check » xvideos » kestane sekeri » seni ben ellerin olsun diye mi sevdim » sirat koprusu icin cambaz egitimi almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa