sorun sorun diye diye sorun cikarmak 

kapat
  1. bir sorunun ölçülerini abartarak ve tekrar tekrar gündeme getirerek çözümlenebilecek daha küçük boyutlu sorunları büyük ve çözülemez hale getirmektir. (bkz: kedi gotunu gormus yara zannetmis)
    #3478262 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 01.06.2008 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

sorun sorun diye diye sorun cikarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorun sorun diye diye sorun cikarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorun sorun diye diye sorun cikarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» palm mute » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » hayati » nouriel roubini » yapilmis en aptalca dalginlik » olmus mu » insanlik onuru » yavuzhan » kurtlerin azinlik olma hevesi » her turlu tip alaninda uzman anne » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » crossfire » michael skibbe » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » celtek tumulusleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kavusamazsin orospu olur » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » yaran msn nickleri » ayyash maghanda » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » sizin dininiz size benim dinim banadir » ciris otu » yaran yanlis okumalar » adim adim kiz tavlama » militarist ulkede beden dersi » sevgilinin aramamasi » ask ayirir » thomen stauch » bon iver tarzi baslik acma rehberi » i belong to che