sorun degilsiniz desekte sorunluyuz diyen kurtler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepimiz sorunluyuz
  2. turkiye de sorun yokken sorun yaratan azinliklar
  3. benim icin sorun degil ama sorun olur
  4. alevi kurtler sunni kurtler
  5. sorun sorun diye diye sorun cikarmak
  6. yalniz degilsiniz
  7. siz kral degilsiniz
  8. siz siz bir melek degilsiniz
  9. hic komik degilsiniz ibneler
  10. seker degilsiniz ya erimezsiniz

© 2008 - uludağ sözlük

sorun degilsiniz desekte sorunluyuz diyen kurtler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorun degilsiniz desekte sorunluyuz diyen kurtler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorun degilsiniz desekte sorunluyuz diyen kurtler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikky mouse » olmek istemek ama olememek » mustafa denizli » ciris otu » rs4 rtr 3 evo » incir pub » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » galatasaray bayragi » mehmet yildiz » beziman » ogretmen cocugu » ask yaralar » ayelet zurer » damat hobbit pasa » ted bundy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alim icin din yoktur » hefeweizen » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » deus sive natura » burada allah yok peygamber de tatilde » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » hayati » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » syme » bir sehri sevmek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » mehmet usta » acz ve fakr » genel menajer degil gonul menajeriyim » camii manzarali ogrenci evi