sorun bende 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sorun sende degil bende
  2. sorun bende degil sende
  3. sevgiliye sorun bende muhabbeti yapmak
  4. benim icin sorun degil ama sorun olur
  5. turkiye de sorun yokken sorun yaratan azinliklar
  6. kolluk bende killik bende
  7. para bende huzur bende
  8. sorun sorun diye diye sorun cikarmak
  9. sorun yok
  10. ntv ye sorun

© 2008 - uludağ sözlük

sorun bende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorun bende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorun bende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otuz kupona alinmadi bu vatan » kaynana semra » ve insan muzigi yaratti » aciz olmak » silikon yastik » antalya altin portakal film festivali » kuresel finans krizi icin cozum yollari » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » televole moderasyon » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » milyaket » ah bir atas ver » sivrisinege ucan tekme atmak » teknosa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » kar yagarken dinlenecek sarkilar » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » istek ezan hatti » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » kaltar » ders calismaya baslama gazi » turkan soray » gercek » yandaki okul servisi » olmeden once izlenecek filmler » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » bir gun » renaudot odulu