soru basliga cevap entry giren mallar 

kapat
  1. mal ünvanını hak eden mallardır. ayrıca anket başlıkların da açılması bu sayıları artırabilir. hatta istemeden herkesi bu sınıfa sokabilir.
    #435232 (palta, 17.07.2006 19:34)
  2. sozluk formatindan bihaber olan mallardir. yanlis yapmalarinin uzerine diger uuserlar tarafindan gonderilen uyari mesajlarini* ise tahminimce gozleriyle degil, gotleriyle okumaktadirlar. bundan dolayi asla akillanmayan, ayar ustune ayar alan,** ozel mesajla saldiriya gecen ve *akabinde ucurulan yazarlardir. denilecek tek sey vardir.

(bkz: allah akil fikir versin)
    #435233 (shyer, 17.07.2006 19:34)
  3. sözlüğün demirbaşları, her gün mutlaka soru başlığa cevap entry girme isteği duyan organizmalar.
    #853416 (thedewil, 13.11.2006 16:52)
  4. başlığı açan mala malca karşılık vermektir..
    soruya ancak cevap verilir. soruya soru ile karşılık verirsen senin sorduğun sorunun bir manası kalmaz ki. dimi ama çocuğum..
    edit: ayrcı hepimizin aynı olduğunun, bu başlığı açanın da altına entry yazanlarında farklı olmadığını kanıtlayan bir hadisedir..
    #853545 (eşşağan ala gazuğu, 13.11.2006 17:21)
  5. kendileri, bir kuralı öğrenemeyecek kadar mal olmalarına rağmen, yazar olmuşlardır. allahın hikmeti, akıl sır ermiyor tabi.
    #917990 (thedewil, 27.11.2006 19:29)
  6. (bkz: hakaret etmeyi marifet bilen yazarın hezeyanı)
    mal kelimesini kullanmayı gerektiren bir durum değildir.
    Sozluk formatına uymuyorsa moderasyon entryi siler olay da biter. *
    #918048 (Paranoyak, 27.11.2006 19:41)
  7. sözlük formatını bilmesine rağmen başlığı protesto etmek için yazan kişilerdir. ha nolur? silinir o entry fakat genelde yazarlar altına " (bkz: soru başlığa cevap entry girmek)" vererek olayı anlatmaya çalışırlar. hangimiz mal değiliz ki!*
    #918070 (scarface, 27.11.2006 19:44 ~ 19:58)
  8. efenim kendilerine, hakaret olduğu için değil, bir kaideyi anlamadıkları için, buna en uygun, mal sıfatı uygun görülen yazarlardır bunlar.
    #918079 (thedewil, 27.11.2006 19:46)
  9. toptan alındığında tanesi ucuza gelen, perakende olarak yanaşılmaması gereken mallardır.
    #1951581 (arabaciarabayatasget, 17.07.2007 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

soru basliga cevap entry giren mallar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soru basliga cevap entry giren mallar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soru basliga cevap entry giren mallar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carriye roxalina » oyla beni oyla beni oyla beni » full metal jacket » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » anne ben kimim » futsal » babanin ensesine saplak atmak » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » kadinlari anlayamamak » ve insan muzigi yaratti » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » a nick » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » fleisch » jesus christ propogandasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacak kelebek » nihat dogan dan aforizmalar » neden hala » yahudinin tahta kilici » dance with me tonight » n sync » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » irkci saman ile irkci musluman savaslari » acz ve fakr » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » dtm » antares alisveris merkezi » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » yabanci gruplarin turkce mealleri » hossik