sorpresa 

kapat
  1. isp. sürpriz.
    #2517690 (titania, 25.10.2007 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sorpresa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorpresa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorpresa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ote yandan » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » trinidad tobago milliyetciligi » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » prof dr recep yaman karadeniz » seri eksi oy veren ibne » laf sokusturmak » islam ve demokrasi uyumlu mudur » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » objebi » musaaden olursa ben gidiyorum » hayat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sah ismail » gossip girl » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » slm asl pls » evli bir erkekle yatmak » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » ask sarsar » oyla beni oyla beni oyla beni » secim » kan uykusu » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi